FIR på Norsk

 

Infra røde stråler. Far Infrared Rays (FIR), er et spekter av det naturlige sollyset som har lengst bølgelengde, og lyset kan ikke ses med det blotte øye.

 

Når vi soler oss, aktiverer sollys hver eneste celle i kroppen. Siden oldtiden har folk trodd at riktig eksponering fra sol kan opprettholde og til og med forbedre helsen.

Men, for lang eksponering i sommersolen gir en negativ innvirkning på huden. Dette faktum er ubestridelig. Overdreven sollys kan føre til fregner eller andre hudforandringer, hvorav noen kan være skadelige. Menneskekroppen kan absorbere FIR på grunn av FIR’s dype penetrerende evne. Selv om FIR ikke kan ses med det blotte øye, har den evnen til å penetrere, trenge gjennom, utstråle og reflektere.

All materie består av herlig arrangerte atomer og molekyler, og molekylene er i all bevegelse unisont. Molekyler består av atomer. Det er en kontinuerlig syklisk vibrasjon mellom disse atomer. Når molekylene er opplyst med elektromagnetisk stråling av samme iboende vibrasjonsfrekvens som stoffet i seg selv, vil den elektromagnetiske bølgen absorberes og amplitude som stoffets molekylære vibrasjoner økes.

Den økte vibrasjonen gir varme gjennom friksjon. Mange organiske molekyler har samme egenverdi vibrasjonsfrekvens som FIR. Det er derfor da FIR, har samme vibrasjon frekvens som kroppsvev og vi opplever en "resonans absorpsjon." Dette er en prosess som kalles "resonans- absorbering til varme-generering" med hjelp av FIR.

Med andre ord, vil vibrasjonene av atomer og molekyler generere varme og resultere i resonans absorpsjon. I huden, vil resultatet være forhøyet fuktighets temperatur, utvidede blod kapillærer, og stimulert blodsirkulasjonen. Metabolske forstyrrelser, for eksempel størknet blod (blåmerker) vil bli ryddet vekk, og celle vev aktiveres og produksjon av enzymer blir forbedret. Avfall fra de aldrende prosessene kan fraktes ut, et resultat av den naturlige prosessen med stoffskiftet, og uheldige vannholdige stoffer vil bli eliminert gjennom svettekjertlene.

Den varmende effekten av FIR kan stimulere både stoffskiftet og blodsirkulasjonen. Det kan også fremme eliminering av slike ting som giftige, kreftfremkallende tungmetaller, giftige stoffer fra næringsmiddelindustri, melkesyre, frie fettsyrer, og subkutant fett knyttet til aldring og trøtthet, overskytende natrium forbundet med hypertensjon, og urinsyre som forårsaker smerter. Videre, hvis talgkjertler er aktivert, kan akkumulert kosmetikk i porene bli eliminert gjennom huden i stedet for av nyrene. FIR er nyttig i så måte.

Når vi føler varme, vil vi instinktivt søk skygge. Når vi føler kulde, søker vi varmen fra solen. Ingen lærer oss disse svarene. Vi har et medfødt ønske om en behagelig temperatur. Komfortabel temperatur er faktisk synonymt med en komfortabel energi frekvens eller "bølgelengde"  8-14 my - det samme som FIR.

De sytti-fem prosent av kroppen vår består av vann, protein, fett og andre stoffer alle må fungere riktig for å opprettholde livet. Når levende ting absorberer FIR av 8-14 micron bølgelengde, de opplever resonans absorpsjon. Den vibrerende bevegelse av molekyler i levende vev produserer en økning i varmeenergi som igjen aktiverer celler og forbedrer stoffskiftet.

 

FIR har tre egenskaper: stråling, penetrere, og resonans absorpsjon. La oss se på forholdet mellom disse tre egenskapene og levende ting.

1: Stråling: det betyr at det kan komme direkte inn i menneskelige organer som bare lys gjør. For eksempel, når det lange sollyset, som også er stråling penetrerer huden og går i dybden, slik som til jorden gjennom verdensrommet.

2: Dyp Penetrering: FIR kan nå langt inn subkutane lag av kroppen med dens dyp penetrasjons evne, genererer intern varme egnet for molekyl aktivisering i levende vev.

3:

Den tredje funksjonen er resonans absorpsjon: Når opplyst, er det iboende vibrasjoner i kroppen komponenter - vann, protein, fett, enzymer. Og, det indre av molekyler - atomer og atomstruktur - opplever resonans absorpsjon av FIR av deres samme frekvens. Denne høyden av molekylær energi er kjent som "resonans og absorpsjon".

Sammendrag:

FIR gjør ikke bare kroppen varm, men kan også aktivere kroppsfunksjoner. Med andre ord, vil det styrke og gi energi til både dine fysiske og åndelige tilstander.

(Kilde: "Far Infrared Ray - Håp for Kreft") 2011


KONKLUSJON:
Det finnes ulike typer FIR helseprodukter. Som nevnt ovenfor, er det mange bruksområder for FIR. Egentlig, med de ulike produkter og applikasjoner, som tilbys gis det mange andre helsemessige effekter.

Vi lider av ulike typer plager. Uansett hva plagene er, er de direkte knyttet til interne forstyrrelser i kroppen vår. Blodsirkulasjonen, spesielt tilstanden på mikro-sirkulasjonssystemet  påvirker helsetilstanden direkte. 

Dette er i tråd med tradisjonell kinesisk medisinsk prinsipp om at "Hvis det er sirkulasjon, så er det ikke smertefullt, og hvis det er smertefullt, så det må være blokkert".

 

|| Kjøp detoxmaskin med fir belte her og nå ||  Les mer om detox-spa www.bluefront.no/detox  || rørlegen