Folke OPPLYSNINGEN!

Et paradoks. Kan man høre på de leger og fysikere som uttaler seg om detox bare for å raljere med tittelen sin, og kan man spise usunt, drikke skittent vann, puste dårlig luft, ta vaksiner (med celler fra døde mennesker, aluminium, bly og tungmetaller "gamlemetoden, som visstnok skal hjelpe immunforvaret å starte opp" ) og at vi kan smøre på giftstoffer på huden og tro at kroppen fikser alt dette selv etter en natts søvn?  Rørlegen


-Deretter. Fortsette å fylle på med medisiner når man får vondt i hodet og andre plager som følge av den usunne livsstilen. Ta smertestillende fra butikkhylla som forsurer kroppen mer, til man gir opp og oppsøker legen som finner ut at du kan bli bra av placebo.
Velger man å tro mer på en fra barnetv som sier at en detoxmaskin er som en batterilader og kritiserer alt som ikke står i legeboka fordi han klarer å detoxere et eple :) 

Folks vanlige alternativ
-Bli syk og ta febernedsettende og smertestillende som gjør kroppen sur, gå i helsekøen til legen som sier at folk blir friske av placebo? -Så kan man lure på hva legen driver med av feildiagnoser,  og kalkulere med feilbehandling...

 

Ta et godt råd. Kjøp en detoxmaskin i dag! :) Bedre Folkeopplysning får du ikke!

HVORFOR SKREMME folk som vil ha renset kroppen et tak i ny og ne? Vil de ha oss sykere, som noen sier? Og profitere på salg av mer medisiner, slik noen mener at vi mennesker er oljebrønnen til pilleindustrien? De finner jo på nye diagnoser etter hvert som de lager medisinerer til oss. Ta detox, forsøk å bryte mønsteret, få bedre helse.

  Slik jobber ikke en batterilader. Les beskrivelsen under og lær hvordan detoxmaskinen virker.